Samtaleterapi

Der er en god grund. Selv den mest uforståelige handling er blevet gjort med oplevelsen af, at have en god grund. Dette er ikke en undskyldning – vi bærer alle ansvaret for effekten af vores adfærd. Ved at søge ‘den gode grund’ kan vi blive klogere på os selv og hinanden – og herigennem skabe mulighed for udvikling.

Den terapeutiske samtale er en mulighed for udvikling. Udgangspunktet er der, hvor du er lige nu. Hvilke følelser optager din opmærksomhed? I fællesskab kan vi få uddybet og nuanceret situationen, og herigennem skabe mulighed for ny selvindsigt – og endda selvaccept. Når vi begynder at acceptere os selv, åbnes muligheden for udvikling.

Det samme er gældende for udviklingen af relationer. I samtalen kan de forskellige opfattelse og følelser få berettigelse. Igennem ny indsigt i hinanden kan der efterhånden opstå ny forståelse. Når parterne i en relation oplever accept, er ny udvikling mulig.

  • Jeg tilbyder individuel, par og familieterapi i Hillerød.
  • I forbindelse med par- og familieterapi tilbyder jeg også at komme hjem til jer og have samtaler. For nogle familier kan dette være en stor praktisk fordel. Lad os drøfte denne mulighed, hvis den kunne være aktuel for jer.
  • Ved par- og familieterapi skal der afsættes 1½ time pr. samtale.
  • Når det drejer sig om familieterapi, så deltager både børn og voksne som udgangspunkt i samtalen. Hvis der bliver tale om et forløb, så kan dette efterfølgende ændres efter behov.